Capella luopuu isännöinnistä ja tarjoaa vastaisuudessa lähinnä konsultointi- ja valvontapalveluja. Capella on irtisanonut elokuussa kaikki isännöintisopimuksensa hallinnoimiensa asunto-osakeyhtiöiden kanssa.

Syynä on pääomistajan keskittyminen LVI-alaan sekä muiden Capellan avainhenkilöiden samanaikainen siirtyminen muihin tehtäviin.

”Kiitän asiakkaitani, taloyhtiöitä ja niiden hallituksia, luottamuksesta ja yhteisistä vuosista. Teen parhaani, jotta isännöinnin siirtyminen uuteen osoitteeseen sujuu mahdollisimman helposti. Tarvittaessa autan uuden toimiston etsimisessä”, sanoo Capellan pääomistaja, LVI-insinööri Jyrki Harju.

Capella tulee tarjoamaan LVI- ja rakennusalan suunnittelu-, konsultointi- ja valvontatöitä. Capella voi palvella myös taloyhtiöitä näissä asioissa, mutta ei tee enää isännöintiä.

Omistaja itse keskittyy lähivuosina LVI-töihin, joiden laajuus määritellään Harjun osakkuusyhtiöön LVI Juutilaiseen liittyvissä omistusjärjestelyissä. Pohjoismaiden suurin LVIS-alan työllistäjä, pörssilistattu Bravida osti syyskuussa Juutilaisen.

”Elämässä tulee harvoin eteen isoja mahdollisuuksia, ja niihin on silloin tarttuva. Olen oppinut isännöintialalta paljon, ja tulen hyödyntämään kokemukseni uusissa haasteissa”, Harju kertoo.

Capellan pitkäaikainen kirjanpitäjä Irene Korkeakoski siirtyy myös isännöintialalta suuren instituution palvelukseen ja hoitaa enää Capellan taloyhtiöiden kirjanpidon siirtymäaikana. Lisäksi kiinteistösihteeri Heidi Bergström jättää yhtiön.

”Tässä tilanteessa oli luontevinta luopua isännöinnistä kokonaan”, Harju perustelee.

Lisätietoa:
Jyrki Harju, 050 5251809, jyrki.harju@capella.fi