Asiantuntevaa palvelua kasvokkain

Asiantuntevaa palvelua kasvokkain

Silmää olennaiselle

Vanhat arvokiinteistöt ovat monin tavoin uniikkeja. Toista samanlaista ei yleensä löydy edes samalta vuodelta, ja lisäksi taloon on usein tehty rakennusteknisiä ja taloteknisiä muutoksia.

Haluamme oppia tuntemaan talon tavat ja historian jokaista nippeliä myöten, jotta tiedämme, mitä milloinkin kannattaa tehdä. Se ei onnistu toimistossa istuen, ja siksi tapanamme on vierailla kiinteistöissä usein – tutustumassa ongelmiin ja ihmisiin.

Perheyritys tuntee vastuunsa

Valtaosa suomalaisten omaisuudesta kiinni kiinteistöissä, yleensä kodissa, mutta yhä useammin myös sijoitusasunnossa. Erityisesti Helsingin keskustassa tämän omaisuuden hoitamisella on suuri vaikutus omaisuuden tuottoon eli arvonnousuun ja siitä aiheutuviin kuluihin.

Siksi on tärkeää, että myös kiinteistöjohtajan toimintaa ohjaa omistajan vastuu. Meille on tärkeämpää asiakassuhteiden laatu kuin määrä. Emme pyri nopeaan kasvuun, vaan tärkeintä on se, että asiakkaamme pysyvät tyytyväisinä ja voivat luottaa meihin.

Capella isännöintitoimisto Jyrki Harju
Capella – Helsingin keskustan isännöinti

LVI-osaaminen säästää rahaa

Valtaosa kiinteistön remonttikuluista tulee vesijohtojen, viemäreiden, lämmitysjärjestelmän ja ilmanvaihdon korjaamisesta tai uusimisesta. Niiden toiminta vaikuttaa myös toiseen suureen menoerään, energian kulutukseen.

Väärin säädetty käyttövesijärjestelmä tai lämmitysjärjestelmä voi lisätä energiakuluja useita prosentteja sekä lyhentää niiden käyttöikää. Vesivahingossa oheisvauriot ovat lähes poikkeuksetta suurempia kuin itse vian korjaamisesta aiheutuvat kulut.

Meillä on 20 vuoden kokemus LVI-suunnittelusta ja -rakentamisesta sekä alan laajimmat oikeudet suunnitella, tehdä ja valvoa LVI-töitä. Laajaa verkostoamme hyödyntäen löydämme ja kilpailutamme korjauksiin ja saneerauksiin parhaat urakoitsijat. Talonne säästää huomattavasti, kun LVI-järjestelmät pysyvät kunnossa.

”Edellistä isännöitsijää ei talkoissa näkynyt, mutta Jyrki on aina mukana kuuntelemassa ja keskustelemassa.”

– hpj Toni Jalovaara, Asunto Oy Pasilan Trio

Tutustu asumiseen liittyviin hyödyllisiin linkkeihin!